Utilising Wardrobe Space

BEFORE

Our client knew our work because we had worked for his family before so we were given a free rein to transform his dated bathroom.


DESIGN

Utilising redundant wardrobe space we remodelled the bedroom and ensuite floor plan.

View 7.jpg

Use of a glass pocket door system allows light to pass through into both rooms, enhancing the spacious and airy feel.


AFTER

The latest high-pressure laminate basin from our exclusive Italian suppliers makes a striking feature as does the walkthrough shower area - hidden behind the freestanding bath area.

Led lighting washes the floor area and under lights the basin and also uplights the bath giving a focal point to the room

The high quality bluetooth surround sound system enhances the spa-like feel of the room

A true place for relaxation